Kontaktirajte nas

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Create memories take a vacation

 
 
-
+

Apartmani

Većina naših apartmana su smješteni u blizini plaže, te imaju predivan pogled na Jadransko more

Rezervacije

Rezervirajte vilu ili apartman po najpogodnijim
cijenama

Visoki standard

Opremljenost apartmana je visokog standarda i ne plaćate dodatne naknade za parking, wi-fi, klimu ili boravišnu pristojbu

MAKARSKA

Makarska1

 

"Makarsko primorje, to su more, plaže, hoteli, ali to je i miris lavande i ružmarina, okus smokve i vina, ambijent konobe, pjesma klape, ribarska mreža, dim lule, zvono kampanela, krik galeba, truba broda,buka neverina, udar garbinade, svjetlo svjetionika, ljetne ljubavi..Sve je to ujedno Dalmatinsko umijeće življenja.' R.J.

 

Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatske obale, privlačno zbog svojih klimatskih i prirodnih karakteristika, svekolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. Grad je dobitnik raznih priznanja za ostvarenja u turizmu te i za postignutu kvalitetu i raznolikost turističkih i ugostiteljskih usluga.

Ime Makarska nastalo je od imena Makar, istoimenog naselja podno Biokova –planinskog masiva u čijem naručju se smjestila Makarska. Grad s više od 15 tisuća stanovnika kojemu pripadaju i ostala prelijepa naselja pod Biokovom; Makar i Kotišina, Veliko Brdo i Puharići.Priobalni grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji te središte Makarske Rivijere koja se proteže od Brela na zapadu do Gradca na istoku.

Makarska je smještena u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenoj s jugoistoka rtom Osejava, a sa sjeverozapada poluotokom Sv. Petar.Makarska je uz bogatu kulturno povijesnu baštinu i grad prepun prirodnih ljepota i atraktivnih lokacija. Prirodnih resursi grada Makarska su svakako svetište Vepric te šumovite šetnice na poluotocima Sveti Petar i Osejava s kojih se pruža idiličan pogled na grad, otoke i na Biokovo.U Makarskoj možete uživati u raznim konobama, restoranima, kafićima te možete naći mnogo dobre zabave i kulturnog sadržaja poput Makarskog Kulturnog ljeta čiji program uključuje raznolike priredbe, koncerte, izložbe i tradicionalne manifestacije poput Ribarskih večeri, Noć Kalelarge, te ljetnog Karnevala.

Tiekom dana u Makarskoj uživajte u prirodnim ljepotama te predivnim povijesno kulturnim sadržajima, a noću u različitim zabavnim manifestacijama!

DOBRODOŠLI U MAKARSKU!

yacht

Rent-a-boat

RaC

Rent-a-car

PROPERTY

Nadzor nekretnine

Go to top